Live - laugh- love!

Hej allihopa!
Nu har jag både hunnit vara på utbildning från 8-17, hunnit ta en promenad på en timme, hunnit vara på coop och hunnit slappna av och sitta vid datorn ett tag.
Min träningsvärk har då inte blivit bättre sen skoterturen kan jag säga men min hjärna har börjat sammarbeta med mig mer på jobbet iallafall vilket känns jätte skönt!
Jag sov hela 7 timmar inatt utan att vakna en enda sekund och kände mig därför väldigt utvilad när jag vaknade imorse och gick till Jobbet.
Känner nu däremot att jag börjar känna mig lite slut i kroppen och lite småtrött men det kanske inte är så konstigt med tanke på att jag först ahr suttit på utbildning i 8 timmar och sedan varit ute och gått en rätt så lång promenad. Då känns de ändå okej att vara slut i kroppen!
Jag har iallafall inte tänkt lägga mig ännu, även om jag faktiskt helst hade velat det själv.
Jag hade tänkt plugga litegrann och därför har jag köpt hem både godis, champis och cola för att orka hålla mig vaken. Sedan vill jag gärna hinna se ett avsnitt ur desperate housewives också eftersom att jag inte sett de på ett tag nu men vette fan om jag orkar det alltså, vi får väl se hur det går!
Nu ska jag iallafall lägga mig i soffan och plugga till att börja med sedan ska jag ta och mysa ner mig under täcket med mitt hjärta klockan 22 när han slutar!
Ha det bra alla barn. :)
PUSS



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0