Jag förtjänar det!

Hej allihopa!
Idag är det Måndag igen och jag har haft en jätte bra, nykter helg med min älskade Johannes.
Vi har ätit gott, myst, kollat bra saker på tv, han har jobbat litegrann och jag har varit förbi en sväng i Svensbyn.
Helgen gick jätte fort men det gör ingenting för jag har längtat till i veckan också för antingen idag eller imorgon ska dom ringa mig om jobb. Gud vad spännande!
Johannes har farit iväg och jobbat nu så jag är ensamen hemma och har därför tänkt tycka synd om mig själv och tröstäta lite kladdkaka till frukost som blev över sen igår och sedan har vi ju bullar också (!!!) jag tror jag kommer äta till jag spricker för om jag inte äter upp den nu så äter ju Johannes upp den och det får bara inte ske. Då blir jag djupt och då menar jag verkligen DJUPT DEPRIMERAD!

Johanna kommer föresten hit sen och håller mig sällskap. Hon ska bara vara hos sin farmor ett tag sa hon men sen ska vi umgås, får väl se vad vi hittar på.
Dom kanske kommer med ny kyl och frys till oss idag också men det blir nog kring lunchtid då isf och då är Johannes hemma också på lunch, tack och lov så jag slipper ta hand om dedär själv med okända män. Var inte riktigt sugen på det idag ärligt talat.
Dessutom så är jag fortfarande sjuk. Har haft feber i två-tre dagar nu plus att jag är jätte förkyld och har ont i ett öra. Det är verkligen synd om mig just nu, jag plågas och håller på att dö. Ingen bryr sig så jag måste få tycka synd om mig själv extra mycket själv!
Nu ska jag kolla desperate housewives. PS: Solsidan avsnitt 10 levererade igår för er som inte såg.
Heidå!

Gottigott!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0