Det närmar sig.

Hej allihopa!
Nu har jag hunnit jobba från 14-19.30 och sedan kommit hem för att hinna sitta vid datorn.
Jag lovade att städa i lägenheten igår men jag avr död i soffan och pallade inte riktigt det, sedan så var jag ju och hälsade på Sandra som fyllde år också så, ja vad ska man säga? Jag hade inte tid helt enkelt.
Idag medans jag har jobbat så lovade Johannes därför att städa upp eftersom att att jag jobbar både idag och imorgon och fyller år imorgon och vill gärna att det ska se hyffsat bra ut.
Men vad är hans ursäkt? att han fick främmande i TVÅ timmar och inte han.. Haha, han är sämst, RIKTIGT SÄMST!♥
Nu kommer jag väl måsta hjälpa till för jag slapp iallafall baka tårta ikväll med mamma, hon gjorde allt jobb istället. Annars så hade jag nog varit i Svensbyn nu vid det här laget.
Jobb imorgon som sagt, slutar klockan 13 som tur är så jag hinner med allting under dagen, ska ju få främmande hela dagen efter det så då hade jag helst inte jobbat heeeela dagen så att alla varit tvungen att komma en vid kvällstid eller kanske till och med dagen efter på Onsdag när jag OCKSÅ jobbar. Klockan 13 var ju en perfekt tid att sluta för dagen då enligt min mening!

Nu ska jag få någonting gjort här, duscha måste jag också göra såklart.. Och sen sitter jag och Johannes nog bänkade framför tvn den största delen av kvällen!
Hade gött.
PUSS




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0