Min helg.

Hej allihopa!
Jag hade minsann en trevlig dag/kväll igår kan jag säga, men det blev lite smått bark där emot slutet men då bestämde jag mig för att åka hem innan jag fick en tråkig kväll så egentligen så var dagen/kvällen helt bra!
Jag somnade dessutom i tid också men det berodde nog mycket på att jag jobbade från klockan 9-13 igår och hade sovit dåligt under natten. Jag var iallafall hemma i lägenheten igen 21.45 och beräknade idag att jag låg och sov 23.30 så det blev alltså en mycket tidig kväll för mig för att vara valborg. Men skönt var ju det med tanke på att jag steg upp och jobbade klockan 10 imorse och jobbade fram till stängning 17.00.
Idag, förutom att jag har jobbat så har jag kommit hem då så klart, farit iväg på coop och handlat, ätit middag, legat framför soffan och kollat tv, tagit mig en powernap som var mycket välehövd och sen kollat på big brother där förövrigt Sonia åkte ut!!
Nu sitter jag bara här framför datorn, imorgon ska jag bara ta vara på min lediga dag för sen jobbar jag igen på Tisdag så jag har bestämt mig för att sova ut, kanske gå på stan och bara ta vara på dagen och göra de jag känner för.
Jag har inte varit ledig på hela veckan typ så det ska bli skönt att få vila upp sig lite..

JUSTE(!!) Jag har klickat hem en Iphone 4 -16 gig i Fredags.. Det behövs verkligen eftersom att min förra mobil blev stulen och jag har sedan dess haft världens sämsta och opålitligaste mobil så de ska bli skönt att få en som iallafall funkar! Den har väl kommit till posten på coop på Onsdag ungefär och då kommer jag vara en glad tjej kan jag lova, längtar.
Nu ska jag kolla tv med mitt hjärta, eller film rättare sagt.
Ha det bra allihopa!
PUSS




Lite bilder från i Torsdags, innan jobb på pressbyrån under "tjejkvällen".


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0