In your face, JAG VANN!

Hej allihopa!
Nu har jag gjort bort detta tråkiga som man dessvärre måste göra varje månad.. Betala räkningarna.!
Det var väldigt många räkningar denna månad och de kändes som att den tog en stoor del av min lön. Men jag får väl skylla mig själv när jag beställer kläder och pratar i telefonen så mycket. För annars så hade det ju bara varit hyran och elen som jag hade behövt betala och det är ju inte sådär jätte mycket pengar, egentligen. Det blir ju vad man gör det till så att säga!
Imorse så fick vi iallafall ett roligt samtal som egentligen förgyllde denna dag eftersom att jag inte hunnit med så mycket annat roligt idag.
ag har nämligen vunnit en fruktkorg med fullt innehåll i på coop forum för att jag lämnade in en nit trisslott förra veckan. Det ska bli spännande och se vad det är i korgen, och heller inte helt fel att vinna på en lott som man lika gärna hade kunnat slänga i soporna. Jag vann alltså på alla mina senaste köpta lotter. Jag köpte tre och vann 75 kr på en lott, 50 kr på en lott och en frukt korg med innehåll på min nitlott. Snart tror jag att jag vinner denna efterlängtade miljon också!;) Haha. Kanske inte!
Men nu ska vi iallafall gå till coop och handla, jag ska lämna in mina vinstlotter och byta till nya sedan så ska jag självklart hämta min sista vinst också påväg ut.
Ha en bra dag!
PUSS


'Bjuder på lite lulebilder!:)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0