lägenheten som ny igen!

Hej allihpa!
Sitter nu här vid datorn, nyvaken och trött. Jag hade lite problem med att somna igår så jag somnade väl efter två någon gång och steg upp klockan 8.
Än så länge så har jag haft en bra vecka, nu är det ju bara Onsdag idag och jag har egentligen inte hunnit göra så mycket men snart är det ju helg igen..
Jag har jobbat korta dagar både igår och i måndags och det ska jag även göra idag så jag slutar klockan 13 och ska sedan tvätta det kvarstående från igår.
Jag vet egentligen inte vad det var med mig igår, men efter att jag slutat jobba 19.30 så fick jag mig ett ryck och städade igenom hela lägenheten, dammsög, skurade, diskade och plockade undan, samt dammtorkade litegrann.
Vi dammtorkade ju förra veckan så att det gick inte att dammtorka på så många ställen eftersom att det inte hunnit bli särskilt dammigt längre men stökigt var det iallafall.
Jag antar att det var anledningen till att jag började städa, för här såg verkligen inte särskilt fint ut. Trots att det inte var särskilt många dagar sedan vi städade sist.
Jag tvättade BARA svarta kläder igår och det blev hela 4 maskiner, och då har jag inte räknat med sängkläderna ens.
Sängkläderna och dom vita plaggen ska få tvättas idag och det lär ju bli ungefär 5 maskiner om man räknar med alltihop!
Tur att man inte behöver stå där nere och vänta till de blir klart utan hinner göra saker mellan eftersom att två maskiner sammanlagt tar en timme och tio min ungefär. Tror ärligt talat att det blir att vila ett tag när jag kommer hem då, för som sagt så känner jag mig riktigt trött för tillfället och säkerligen efetr jobbet också.
Ha en bra dag, nu ska jag börja bege mig mot jobbet!
PUSS


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0