:)

Hej allihopa!
sitter för tillfället i soffan och väntar på att min lunch/middag ska bli färdig.
Johannes ska laga den så frågan är nu bara vad det blir för något? jag kan chansa på köttfärssås och spaghetti men ingenting är säkert så det återstår att se.
Anledningen till att jag ska äta mat redan nu är för att jag börjar jobba klockan 15 och min mage skriker efter mat just nu och behöver därför äta något mättande och bra.
Jag ska jobba ändå fram till på Torsdag, det blev lite ändring i mitt schema för imorgon skulle jag egentligen vara ledig men det känns bara bra med lite mera jobb.
Inatt har jag sovit hela 12 timmar.. Somnade halv 12 igår och vaknade halv 12 idag på morgonen. Känns väl lite sådär men har känt mig lite sliten på sista tiden, förkyld och haft huvudvärk så det kanske behövdes lite mera sömn då!

Dagen igår bestod också av jobb och sedan blev det en runda på stan med Johanna och jag kom nästan hem toimhänt därifårn, konstigt nog eftersom att det var löning för min del igår och allt. Iallafall så fick jag med mig en vit och söt mössa hem, vilket behövdes med tanke på att vintern och därmed också kylan börjar närma sig.
Efter att jag och Johanna varot på stan så gick jag och Johannes ner på coop och storhandlade så nu har vi full kyl och frys här hemma igen och jag hoppas att det räcker ett tag framöver iallafall.

nu är maten färdig och vi ska äta.
Ha det gött!
PUSS



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0