fin,fint!

Hej allihopa!
Jag kan säga en sak till er alla.. Att jobba och samtidigt ha skallebank är ta mig tusan ingen höjdare men nu har jag slutat och har typ sutttit framför datorn i en timme.
Funderar starkt på att äta något nu? Men vad? Jag vet inte alls vad jag är sugen på men vad jag vet är att jag har flera matlådor som väntar på att att ätas upp i kylen men vad gör man när man är sugen på strips och smältost och typ bor granne med Sunes och Max? Jag tror bestämt att det lutar mer åt det hållet .
Johannes har suttit och nördat framför datorn halva natten och nu hela dagen idag. Jag han inte gömma det denna gång, dessvärre. Önskar att jag hade kunnat göra det men nu är det för sent för har han en gång börjat spela det där nördspelet så slutar han inte i första taget. Det är nog snarare han som gömmer det för mig nu, så att jag inte ska kunna gömma det för han. Jag är less på pang,pang ljudet redan och det har bara gått en dag.. Ohmy, hur ska jag stå ut?
Imorgon åker jag iallafall till Luleå på kvällskvisten. Då blir det att spendera tid med Lena, gå ut på långa promenader med hennes huskey-hundar, kolla paranormal activity på bio och äta en MASSA GOTTA och bara mysa på!
Jag ska stanna där till på Lördag och sedan är det ju som ni vet halloween firande som gäller. Tror seriöst inte att denna helg, min lediga helg skulle kunna bli så mycket bättre än såhär. Ser fram emot den något så enormt och jag står här med öppna armar redan nu för att välkomna den.
Saken är ju den att alla mina vänner är så otroligt älskade och betyder så otroligt mycket för mig. Jag vet inte hur jag ska säga det på något annat sätt för ni gör verkligen det och jag är så otroligt tacksam för er.
Ni är jävlat awesome och bäst i hela världen. Love you all!
PUSS♥


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0