Längtan

Hej allihopa!
Jag har drömt inatt och jag kan bara inte sluta lääängta, först till den 15e oktober och sedan till en halv månad bakom det ungefär. Känner ingen ånger alls, utan bara att jag ser fram emot det. Det kommer bli toppen och jag kommer att bli sååååå GLAD!
Jag ahr typ jobbat varje dag nu bara så därför har jag inte skrivit något. Finns liksom ingenting att säga förutom att jag skramlar in pengar så gott jag kan och tränar aningen efter eller före jobbet på step in.
Ja, jag har ju faktiskt börjat träna där och det går SVIN BRA. Är så otroligt roligt och jag känner att jag har ett visst mål att nå så då går det hela mycket bättre.
Har dock börjat med en mjukstart på 1 timma och 40 minuters träning nu när jag har varit där men nu idag hade jag tänkt att förlänga tiden med en timma ungefär för jag känner att det bara går bättre och bättre för varje gång.
Jag har även köpt en träningstidning som ska hjälpa mig endel på vägen. Där står det en massa saker om olika tärningssätt hemma och på gymmet, samt en massa olika stretch övningar som man kan köra efter träningen.
Idag är en sån dag när jag ska gruppträna med folk i några timmar och då tänkte jag köra lite:
SPINN 45 min.
kanske BODY PUMP (om jag hinner.)
Men innan detta så ska jag börja i gymmet eftersom att jag självklart vill vara uppvärmd.
Efter att jag tränat så är klockan vid 20 snåret och då ska jag åka hem och äta mat samt umgås med min sambo.
Ha det gött allihopa!
PUSS


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0