Sept. 7, 2011

Hej allihopa!
Kan ju börja med att säga att det var SKIT ROLIGT att endast sova typ 4 timmar inatt och sedan snabba sig iväg på jobbet vid ett och sedan få höra att man kommer dit 3 timmar för tidigt.. Det enda som var uppskattat sedan med det hela var ju att jag faktiskt bor så pass nära att jag kunde gå hem och lägga mig för att sova i ytterligare 2.5 timmar men lika trött var jag för de när jag steg upp på nytt vid 15.30 tiden..
Nej denna dag har inte direkt varit världens bästa dag men jag har trots det ÄNDÅ jobbat, fått saker gjort och varit i Svensbyn och hälsat på för att därefter fara med bilen och kolla runt på nya hus som kommit ut på hemnet.
Nu sitter jag här hemma helt utslaget och slut i soffan, huvudet spränger och jag har även ont i både skallen och magen.. Sämst!
Jag har bestämt mig för att ta en någolunda "tidig" kväll ikväll men det får vi väl se hur det blir med den saken, ska iallafall stoppa i mig alvedon och lägga mig ner och kolla tv i soffan för imorgon väntar step in på mig och i övrigt så är jag ledig och ska därför försöka vila upp mig för sen så kanske jag inte är ledig förens på Måndag igen om jag jobbar på Fredag, vilket inte riktigt är klart ännu!
Men jobba måste jag och jobba ska jag och då får huvudet säga vad det vill.
Nu ska jag dricka juice och kolla tv.
Ha det gött!
PUSS


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0