Dagen lider mot sitt slut.

Nu sitter jag här i sängen efter att ha hållt igång heela dagen lång.
Jag började dagen med att städa här inne, vilket jag tidigare skrev att jag skulle göra och sedan gick jag upp med fika på sängen till Johannes och hoppade därefter i duschen och gjorde mig iordning när jag duschat klart.
Vid 3-tiden så gick jag vidare till Matilda och grattade henne där även några fler var på besök av samma anledning.
Jag stannade där och fikade samt pratade och hade en riktigt trevlig stund i ungefär en timma och sedan kom Johannes och hämtade mig och vi for sedan på ytterligare en husvisning för att kolla på huset som vi är intresserade och denna gång följde Johannes mamma med också så hon fick se huset som hon ville.
När vi kollat färdigt på huset, det tog ändå ett tag denna gång eftersom att vi var själva dära så for vi och hämtade mat från Sunes eftersom att vi varken hade tid eller lust att laga middag idag när alla gäster skulle anlända vid 18-tiden.
Alla gäster kom på en och samma gång och vi har därför haft full lägenhet men förvånansvärt mycket fika över ändå men de är ju några andra som ska komma om nån dag istället så då blir det ju över en massa till dom också vilket självklart är bra. Bättre med för mycket fika än för lite!
Jag känner mig ju rätt så stolt också som har bakat och fått mycket beröm för det också. Känns roligt!
När jag fyller år i Maj så blir det att baka en annan tårta som jag har fått ett recept på från Matilda idag, nämligen en tårta som hon serverade och som var jätte god. Det blir spännande!
Imorgon så börjar jag jobba igen vilket känns jätte skönt eftersom att jag först har varit ledig en vecka och sen sjuk i flera dagar. Nu är jag ju fit for fight igen och jobbar mellan tisdag till Lördag. Jätte kul!
Nu ska jag kolla tv och snart börjar big brother som jag också ska se.
Känns gode så rätt att Joe åkte ut igår också. tummen upp för de!

såhär tomt blev det vid jackorna och skorna när vi tog ner vintergrejerna. Mycket bättre och mycket större plats för allting.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0