Söndag

Hejhej!
Jag fick sluta redan klockan 21 igår så jag sadlade då om till fest efter att ha duschat av mig, bytt kläder och sminkat om mig.
Vi hade faktiskt en RIKTIGT BRA kväll igår och idag så mår jag fin,fint! Jag drack nämligen inte så mycket igår så jag var i en riktigt bra form faktiskt. sjukt kul!
Dessutom som pricken över iet så fick jag in min sjukpenning igår. Tala om lycka!! Som jag har väntat på dessa pengar alltså och nu har jag äntligen fått dom. Då slipper jag hänga på försäkringskassan som en surkärring flera dagar i veckan.
Den kom ju bara in nästintill 5 månader för sent men nu har jag ju fått dom iallafall och jag är nöjd. Wooho!!

Idag ska jag därför hänga på stan ett tag för att köpa in lite presenter som jag inte hunnit köpa tidigare och sen ska jag dra mig vidare till Svensbyn och hälsa på.
Kändes som att det var på tiden nu eftersom att jag inte varit där på över en vecka och jag i vanliga fall brukar vara där flera dagar i veckan och hänga.
Tanka bilen halvfull ska jag också göra, det är minsann inte ofta vi använder bilen men när jag är i Svensbyn eller jag och Johannes är hos hans föräldrar så behövs bensin. Bäst att passa på! Synd bara att bensinen är så jävla DYR!!
Nåja, torka håret nu sedan ska jag springa på stan en sväng innan dom stänger.
Ha det fint!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0