2/4

Så trött så trött.. Känns som att jag ska somna sittandes men de får jag ju inte göra heller!
Sitter här vid datorn i brist på annat för jag har verkligen ingenting att göra. Tidigare så städade jag lägenheten för att tiden skulle gå fortare och nu är det fint här inne kan jag lova. Jag har till och med bokat tvättid till på Torsdag mellan 14-18 så allt är tvättat till i helgen. Sen så har jag gått ut med soporna också!
Det hade egentligen behövts dammsugas och skuras här inne också, och även toan hade behövts rengöras. Det kändes lite jobbigt måste jag ju säga men de måste ju göras innan helgen iallafall för på Fredag så ska vi på middag hos mamma och pappa också fyller pappa år så det blir ju att vara där hela kvällen då. Sen på Lördag så pratade Johannes om att vi skulle bort även då, och grilla så då hinns det heller inte med och då blir det säkerligen att ta nån öl så på Söndag finns det ingen ork till de.
Bättre att göra bort aningen idag, på Onsdag eller på Torsdag. Det är de enda dagarna denna vecka som de passar eftersom att jag jobbar imorgon från klockan 14 och slutar säkert inte förens imorgon under natten någon gång.
Det är ju så skönt sen efteråt när allting är bortgjort och det är rent och fräsch men det gäller bara att komma igång.. Får se om jag hittar orken till de och om inte så blir det soffhäng framför tvn!
Hade faktiskt funderingar på att ta bilen och fara iväg å hälsa på någon, men det tror jag minsann är uteslutat.
Ha en bra Måndagskväll!

Förra veckan så var jag och hälsade på mamma och pappa och sedan även Therese och Jugge.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0