potatis och purjolök

Villa att Molle skulle få ett eget inlägg, med egen text och bilder så jag skriver resten här.
Igår så var jag som mest hemma och sörjde, vi hade ju dåligt regnväder också så det var jätte skönt däremot. Brukar väl inte vara särskilt förtjust i regn men igår så var det ju faktiskt skönt så man inte behövde göra annat än sitta inne och sörja, ta det lugnt i soffan och kolla på serier och filmer.
Igår såg jag på x-antal avsnitt av andra avenyn, the avengers för första gången och den visades faktiskt att vara en helt ok film kan jag tycka.
Sedan så gjorde jag väl inte så mycket mer.. Eller jo föresten!
Jag åkte iväg och tankade bilen och åkte därefter till coop och handlade pörjolök och ställde mig sedan, medans Johannes, hans pappa och min pappa var nere i källaren och satte in paxfläktar (om jag fattade det hela rätt) och lagade en helt egen potatis och purjolökssoppa som faktiskt blev jätte god. Ja, rent ut sagt hur god som helst och jag älskar ju soppa, den var billig och gick snabbt att tillaga så de var absolut inte sista gången kan jag lova. Förutom de så fick vi ju hela 3 matlådor över så jag sitter och mumsar i mig en utav dom nu, perfekt lunch!
Hade svårt för att somna sen när jag väl skulle somna så jag lyssnade på ljudbok för att komma på andra tankar och de funkade, rätt så bra ändå..
När jag tillsist somnade så var de ju dessa förjävliga drömmar som spökade i hjärnan så jag vaknade några gånger.. Men då var jag så trött så de gick att somna om ändå!
Nu ska jag sätta mig i soffan och kolla serier igen, Johannes sover ändå fortfarande och han lär ju inte vakna förens om 2 timmar iallafall.
Ha en fin dag.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0