Tisdag

Igår hade jag en mycket bra kväll med arbetskompisarna och cheferna då vi hade husflyttarfest,arbetsfest hela gänget! Jag fick någon typ av allergichock igår och fick röda utslag och fläcka i hela ansiktet som kliade och sved så jag for hem redan halv 12 men skönt var väl de.
Utslagen är i stort sett borta idag och dom känns inte av alls men jag skulle verkligen vilja veta vad jag är allergisk mot med tanke på att de blir så rejält när de väl blir och sen så är det ju såklart jobbigt. Så hellre veta vad man inte tål och hålla sig borta från de än att de ska hända lite då och då.
Idag så har jag jobbat från 13-21 och har ganska precis kommit hem, jag har nämligen varit förbi coop en sväng också.
Nu ska jag bara ha soffhäng och kolla film hela kvällen och både imorgon å på Torsdag är jag ledig så dom dagarna ska jag minsann ta vara på för sen blir det långpass både Fredag och Lördag.
Först innan film så måste jag ju betala räkningar också, var riktigt nöjd över min lön denna månad faktiskt och kunde lägga undan hela 4000 kronor på mitt sparkonto som man kan göra något roligt av sen som tillexempel åka utomlands!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0