Tisdag

Boda borg igår då.. Kanske ska berätta lite hur det gick? Fast jag egentligen inte helst vill de med tanke på att vi tjejer förlorade med ett ynka poäng mot killarna. Inte nice!
Efter boda borg så for vi och åt på nygatan 57 som också ligger i skell och sen åkte vi hem. Dte var god mat som serverades där och medans de andra drack vin och öl så drack jag coca cola och var duktig å körde hem.
Tog mig dock nån öl sen när vi var hemma hos Isabell igen men inte allt för många och sen så for jag hem och sov kring 2.
Idag så har jag jobbat från klockan 1 och det har ju faktiskt gått jätte bra, bortsett från mitt sprängande huvud.. ja, jag har haft så oerhört, otroligt ONT I SKALLEN idag. Det har ju såklart varit lite jobbigt men de gick över efter några timmar som tur var och idag har jag ju jobbat hela 10 timmar- mellan 13-23!
Nu hade jag tänkt gå och lägga mig snart, fick juf aktiskt ledigt imorgon men inte kommer jag varfa borta från min arbetsplats för de inte.. Nej, jag och Johannes ska dit och äta gómat imorgon. Mumms!
Ha det fiiiint, nu ska jag äta jordgubbar och hallon som J har plockat i våran trädgård.♥



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0