12-12-12

 
Jag måste nog börja detta inlägg med att skriva att jag har fått en tidig julklapp av Johannes. Det var heller inte vilken julklapp som helst utan en BIL!
En liten vit ford escort årsmodell 88 men som har haft samma ägare sedan 89 och som endast gått 17000 mil. Vilket klipp och den går som en klocka!
Så otroligt skönt med två bilar nu. Jag hade ju tänkt köpa en ford mondeo, en audi, eller en passat i februari-mars någon gång men detta är ju helt klart en bra och bensinsnål bil som duger mycket bra fram tills dess. Behöver jag säga att jag blev glad? Fin sambo man har som till och med tänker på att ge bort en bil i julklapp. :)
En ford mondeo, passat och en audi som jag vill ha är ju dyra bilar så det är därför jag ska vänta i tre månader till iallafall innan jag köper en sån för vi ska ju för det första utomlands nu om en halv månad ungefär så det kostar ju endel också såklart och jag måste därmed spara ytterligare litegrann efter resan. Jag ska ha en kombi med dragkrok. Det är de enda kraven också ska den vara som äldst årsmodell 2000!
Jag och Johannes har varit iväg tll Lillpite och visat bilen för Therese och Jugge och hälsat på dom ett tag. Efter ett tag så kom även Mamma pch pappa dit och hälsade på så då fick dom också se bilen. Alla tyckte att den såg fräsch ut.
Påväg tillbaka till stan så hämtade vi extranyckeln till bilen och eftersom att hon bor granne med Matilda så gick vi in dit också och hälsade på ett tag.
Min dag har varit mycket trevlig och vi har hunnit träffa mycket folk. Nu är ju klockan halv 11 och det är dax att krypa upp i soffan med en kopp te men först ska jag ta mig en dusch.
Jag har precis kommit hem efter en timmes träning på sensia 24 och jag har träningsvärk som bara den i benen efter gårdagens pass. Imorgon kommer det att göra ännu mera ont.Wooho!
Min söta.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0