Lördag

Hade en otroligt bra kväll igår med hela familjen, det var så otroligt roligt att verkligen alla kunde vara med denna gång och dessutom hela kvällen lång.
Denna kväll är helt klart en av de bästa kvällarna jag varit med om. Att få spela bowling, äta god mat, umgås och spela airhockey och en massa andra roliga aktiviteter i samma lokal var oslagbart. Detta var verkligen inte sista gången jag är där kan jag säga. Önskar bara att vi hade något sånt där här i Piteå för här är verkligen krogarna urtrista.
Tur att Luleå endast ligger 5 mil bort.
Idag har jag hursomhelst varit oerhört sliten. Jag har inte mått de minsta illa, men jag har haft mensvärk av den värsta grad och dessutom varit trött och inte orkat flytta mig från sängen.
Ensamen hemma har jag också varit då Johannes for iväg med sina kompisar till Luleå på biltema, jula och mc donalds. Jag orkade verkligen inte följa med och de var nog tur att jag inte gjorde de och stannade hemma istället tror jag.
Idag känns det litegrann som en Söndag. Jag får hela tiden påminna mig själv om att det inte är nyårsafton imorgon och att jag har ytterligare en kväll/dag på mig att komma på vad jag vill göra, om jag ska dricka, vilka jag ska umgås med och ja, allt.
Fattar inte att jag är ute i så sen tid. Jag brukar ju alltid kunna planera i tid. Men nu när Johannes jobbar och många av mina vänner har lämnat Piteå så är det inte så lätt. ALla är ju liksom borta och gör annat!
Det hade ju verkligen inte varit helt fel att vara nykter och bara mysa på heller.. Det kan man ju göra. Men det hade ju varit tråigt att vara ensam.
Äh, vi ser ju.
 
Jag och Johannes har varit och storhandlat idag så vi har köpt hem en massa läsk, godis, chips, god mat och annat behövligt så att vi kanske inte (om vi har tur) behöver handla något mer fram till semestern.
Just nu sitter jag och dricker en kopp te och äter youghurt med frusna hallon i. Så jäkla gott!
Jag köpte faktiskt flera olika sorters te idag när vi handlade. Mycket passande för mig som dricker de så mycket.
Nu har jag ett skåp fullt med olika te-sorter, te-koppar och olika tassimokapslar. Mumms!
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0