Onsdag

Jag sitter just nu här i soffan som så många gånger förut med en kopp te, en bra film som visas på tvn och datorn på tvrums-bordet.
Jag har faktiskt mått bra idag också, trots att det blev några öl igår i gott sällskap med finaste tjejerna.
Det var verkligen jätte trevligt och jag är så glad att vi tog oss in på challenge igår trots att ingen utav oss hade köpt någon förköpsbiljett.
Vi sällde oss därför i kö just efter klockan åtta och stog fram till att klockan var 9. Då var vi alla frusna om både, ben, armar, händer och tår så vi gick in på toaletten och klädde av oss jackorna och skorna och värmde oss på elementen där inne fram till att vi alla blivit varma.
Jag tvivlade ju verkligen på att vi skulle vara tvungna att gå och ställa oss i kö redan kvart över 8 men det var verkligen såå värt det för annars hade vi inte tagit oss in.
Vi började med en flaska mousserande där inne som vi delade på och sen drack jag två öl efter de så sammanlagt om man räknar med ölen på förfesten så blev de ju några stycken men de ångrar jag verkligen inte för allting koms ihåg klart och tydligt och vi alla var glada och hade trevligt hela kvällen lång.
Jag var väl utanför challenge vid halv 2. Då kom Johannes och hämtade mig och vi for hem och kollade film och sen somnade vi både efter den.
Idag har största delen av dagen spenderats hemma men jag har ju faktiskt varit iväg oh ätit en supergod middag med övriga familjen hos mormor och sen hem och tillbaka till soffan igen.
Idag har jag tagit mig två powernaps också och jag är fortfarande trött. Jobbigt men snart skaman ju sova för kvällen så!
Nej, jag ska fortsätta kolla film nu. Imorgon ska jag gå på stan och se om jag hittar något på mellandagsrean på stan. Jag fick ju faktiskt både pengar och presentkort i julklapp också rullar ju lönen in imorgon och alla räkningar förutom husräkningen är betald. Så ni kanske förstår vad jag ska göra imorgon..? Shooooopppa!
Ytterligare en bildbomb.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0