Dagen D!♥

Idag är dagen D kan man väl säga för bättre än såhär kan nog inte en dag bli tror jag bestämt.
Sitter just nu och äter soppa tillsammans med Johannes, fast han är i köket och jag sitter här framför datorn. Jag har stora funderingar på om jag ska våga färga mitt hår idag eftersom att det nu snart är 4 månader sedan sist. Anledningen till att det är så är för att jag ska på ppolparty ikväll med mina brudar och är smått orolig för om klorvattnet då kan förstöra håret eller göra så att det blir i en helt annan färg? Jag har ingen aning.
Vill ju att denna kväll ska bli så bra som möjligt förstås så frågan är ju om jag vågar utsätta mig för det som kan hända efter att vi kliver upp ur vattnet? Jag ser juu. För färgas måste det men jag kan jua lltid göra det imorgon också!
Innan jag ska på poolparty så är det middg med syskonen på challenge som gäller så jag ska vara där fram till vi ätit klart och sen går jag vidare till Bella och dricker några öl, badar och sedan utgång i slutändan av kvällen!
Tala om älskvärd Lördag alltså! ♥ Bikinin är framplockad så jag har packat ner den i en väska tillsammans med handduk, smink, shampoo, balsam, tvål, hårborste, hårspray och parfym. mm.
Mer förberedd än såhär kan jag nog inte bli, för jag har ju till och med valt kläder till ikväll och allting.. Allt är klart förutom att jag ska lägga på lite maskara.
Nu ska jag äta upp min soppa sedan kanske jag går ut på en promenad minsann!
Ha det gött.

Avrundade kvällen igår med att läsa denna mycket bra men också mycket hemska bok "Gömda" skriven av Liza Marklund.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0