Fin dag idag!

Hej allihopa!
Idag har jag varit duktig och stigit upp i tid, vilket jag skrev tidigare också.. Jag har nu sedan klockan 9 imorse hunnit med detta..
Jag har ätit frukost, valt kläder inför dagen, tagit mig en dusch, åkt iväg med Matilda och handlat lampor till hennes lägenhet, varit på dollarstore och handlat en hel påse med städ och tvättprodukter, lunchat på pitstop, vi har även kört runt och kollat på hus och annat, ringt till ortopeden och pratat med dom, suttit på facebook, och tillsist skrivit blogg.
Nu sitter jag här, tillbaka vid datorn igen och funderar på att ta mig en promenad.- Det blev inte tidigare eftersom att jag inte han med det så jag tänkte ta en nu istället, men eftersom att solen är framme nu och inte tidigare så kanske det var lika bra att vänta med den.
Känns som att denna dag har börjat såå bra och det känns som att den kommer att fortsätta vara bra också. tror bestämt att ingen kan förstöra min dag genom att få mig på dåligt humör en dag som denna och det känns underbart!
Jag ska fortsätta att hålla mig sysselsatt hela dagen lång för jag känner mig lite sömnig just nu men det går nog över när man har tagit sig en 40 minuters promenad runt Djupviken!
Ha en fin dag.♥

För ganska precis ett år sedan, en solig vinterdag ute med skotern!♥



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0