Freeeedag!

Hej allihopa!
Vaknade imorse av att jag fick ett samtal och bara studsade upp ur sängen så att det inte hördes på rösten att jag faktiskt låg och sov när han ringde. Det avr ju faktiskt kring 10 nångång så jag tycker faktiskt att det är helt okej att sova då, helst när man har sovit väldigt dåligt under natten.
Men nu är jag iallafall vaken. Pigg kan jag väl inte direkt säga att jag är men aningen piggare iallafall för det var ju faktiskt drygt en timma sedan jag steg upp.
Nu sitter jag med ansiktsmask i ansiktet och är klädd för en promenad. Jag tänkte gå ut direkt jag har tvättat ansiktet för det är ju så fint väder ute och endast 3 minusgrader. Åh, det hade ju varit ett perfekt väder idag för en skotertur! Typiskt att Johannes ska vara nyopererad..
Nåja! Fredag idag och dagen har än så länge varit bra eftersom att jag fått saker gjort och är ännu ett steg närmare att få ut sjukpenningen som jag som sagt väntat på i två månader.
Jag har ingen aning om vad jag och Johannes ska göra ikväll, det blir väl bara hemmakväll och mys kan jag tänka mig. Men jag får återkomma med det sen!
Imorgon så är det Lördag och jag ska sova ut så länge jag bara kan sedan klockan 18 så ska jag och syskonen äta middag på challenge, Jennie kommer nämligen hem ikväll. ♥ Sedan efter att jag har ätit så ska jag skynda mig iväg till Bella där vi ska ha poolparty! Bra Lördag eller va? Kan ju inte bli så mycket bättre!!:)
Nu måste jag faktiskt gå ut, håller på att svettas ihjäl här när jag har långkallingar på mig.
Ha det!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0