hemma från en millång promenad!

Hej allihopa!
Idag kan jag väl inte direkt säga att jag mår sådär jätte bra.
Det var nog inte så smart av mig att bada badtunna på efterfesten i Fredags för nu mina vänner kan jag tala om att jag både har huvudvärken och förkylningen från H-vetet! Har inte kunnat sova en blund inatt för att jag har hostat, nysit och haft sån förskräcklig huvudvärk så det känns ju inte sådär jätte bra nu.. Jag har iallafall hunnit sova en stund under dagen och har även hunnit vara ute på en mils promenad. Duktigt av mig med tanke på att jag har feber kan jag tycka! Men många frågar ju om de egentligen är så bra att vara ute och gå när man har feber och är sjuk och hängig? Jag har alltid varit sån att jag inte vill ligga hemma när jag är sjuk. Jag har alltid varit den som velat ut i friska luften eftersom att det oftast sedan i efterhand känns så himla bra.
Dock denna gång när jag kom in så var jag iskall och illröd över hela kroppen, det kan ta mig tusan inte bara vara 4 minus ute?! Jag höll ju på att frysa ihjäl där ute. Fy tusan!
Nåväl, känns ändå bra att jag har fått mig lite motion för det behövs verkligen!
Johannes har precis sprungit ner på coop och jag ska snart börja göra iordning köttet. Vi ska nämligen äta kött och pommes till middag idag! Det var verkligen inte igår som man brukar säga.
Ha det gött.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0