Måndag!

Anonyma kommentarer är bland det värsta jag vet för jag anser att om man måste kommentera anonymt så behöver man inte kommentera alls. Känns mest bara onödigt och meningslöst Sen vet jag ju även vem det är som kommenterar också så då blir det bara ännu mer meningslöst. Äh, int göre nå. 
Man verkar ju inte ha mycket för sig när man till och med börjar kommentera bilder, och bloggar när man inte kommer åt en människa på ett lättare sätt. Men du kan vara nöjd och glad, din kommentar är godkänd så att alla kan se den. :) Dina lögner som du sprider ut skrämmer inte mig, du skrämmer ingen.
Man ska inte slösa tid på människor som bara tar och inget ger, min energi går åt annat än till dig.
Så nu över till något helt annat!:)
- Min helg iallafall, den har varit bra i stort sett kan jag väl ändå tycka.
I Fredags så tog jag det bara lugnt och stilla men det var skönt tyckte jag och det behövdes.
I Lördags så var jag på fest hos fina Angelica tillsammans med en massa roligt folk, óch hade en otroligt bra kväll där och sen gick vi ut på krogen de flesta av oss.
Igår så hade jag min egen lilla bakisdag då jag mest satt framför tvn och bara tog de lugnt, åt fetaost-sallad och drack väldigt mycket te och dricka för att återställa vätskebalansen en aning.
Idag är det Måndag och jag har inte gjort särskilt mycket idag ännu, tog mig en ordentlig sovmorgon däremot men då var jag vaken till rätt så sent igår också.
Ikväll blir det att fara till Isabell med hon och Matilda. Vi ska bara umgås, baka macarones och spela wii!
Det blir trevligt de . :)
Jag slänger in lite bilder från min helg så ni också får ta del av den.

Lånade några bilder av Angelica eftersom att jag själv nästan aldrig tar några bilder från fester, det brukar oftast glömmas bort. :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0