puss!

Hej allihopa!
Min Lördag tillsammans med Tjejerna och några öl var helt klart en lyckad och jätte rolig kväll men det kändes i skallen igår kan jag rala om.. Gårdagen behöver vi egentligen inte ens gå in på för att förutom att jag inte ens kunde dricka vatten förens vid 18-tiden utan att spy så låg jag framför tvn hela dagen lång. Sad but true!
Idag har jag däremot mått bra och varit ute med Matilda och Bella hela dagen lång. Vi har grillat korv i solskenet och bara myst framför våran lilla brasa som vi fixade till i eldstaden på valsberget. Med oss hade vi i stort sett allt man kunde önska sig när man är ute och grillar men det tog ett tag för oss att samla ihop allting så det blev bara att sitta där i några timmar innan vi var tvungen att åka hem och solen hade gått ner.
Vi ska köra en repris imorgon igen för då har vi hört att det ska vara bra väder också och då ska vi försöka komma ut tidigt och åka direkt till Strömlida och grilla istället för att åka ända till Svensbyn.
Tror att morgondagen kommer att bli kanon och jag längtar! Jag ska ta en tidig kväll ikväll men jag ska iallafall se big brother innan jag somnar hade jag tänkt. :)
Nåjaa, ni får ha en bra kväll och jag hoppas att ni haft en lika bra helg som jag har haft för min har rent ut sagt varit AWESOME.♥


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0