Söndag idag!

Hej allihopa!
Jag hade en bra Fredagskväll tillsammans med Matilda. Jag tog några öl, hon några glas vin och vi gick sedan över till Jens på förfest där han och en massa fler kända ansikten höll till.
När vi varit där ett tag så gick vi vidare igen, denna gång till challenge där det var hur mycket folk som helst och bara bas spelade.
Det blev rätt så mycket dricka för mig, ja vi hamnade till och med på efterfest och då var jag närmare Svensbyn än stan och for därför till mor och far och övernattade där-
Igår Lördag så började jag tagen med en dusch, frukost och sedan gick jag och Mamma ut på en promenad runt om i byn. Det tog ett tag och jag kan nästan gissa på att den streckan vi gick var närmare milen. Varmt, skönt och soligt var det iallafall så denna promenad var oerhört uppfriskande.
När vi kommer tillbaka så samlar jag ihop mina grejer och sedan så åker vi in till stan kring 18-tiden. Dom åker till mormor och äter middag där och jag åker direkt hem.
När jag kommer hem så händer det inte så mycket, jag lägger mig i soffan och kollar gladiatorerna och skulle egentligen efter det fara iväg på rockparty men kände inte alls att jag hade orken för det och for istället på big boy och köpte hem mat till mig och Johannes och vi far även en sväng på coop och köper en fet godispåse och en coca cola.

Sammanfattningsvis så har min helg faktiskt varit bra. Kunde helst ha skippat denna onödiga efterfest under natten mot Lördag menmen.. Ibland far man på och gör onödiga saker också. Vi hade ju roligt iallafall!
Idag är det Söndag och jag har tagit en väldigt skön och välbehövd sovmorgon.
Ute verkar det vara fint väder och jag hade egentligen velat fara ut och grilla men tyvärr så blir det inte av idag eftersom att det var lite väl sent påtänkt.
Det blir nog en dag hemma istället! Alltid mys det med och det är ju trotsallt Söndag.
Ha det gött!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0