TORSDAG!

Hej allihopa!
Jag steg upp för bara ett tag sedan, somnade igår vid 19-tiden och vaknade vid 20 tiden och då är det alltid svårt för mig att somna om på kvällen för att sova hela natten.
Idag är det Torsdag och jag har endel planer under dagen faktiskt. Nu ska jag ringa några samtal och fixa kring saker och ting, gå förbi försäkringskassan och prata med dom och be dom hjälpa mig fylla i papprena som dom skickat hem till mig, hälsa på Angelica♥ som fyller hela 22 år gammal idag och självklart stanna där ett tag.
Jag ska ju även möta upp Joanna och köpa iallafall ett par skor av henne också hade jag tänkt ringa step in som sagt och åka till Svensbyn för att hälsa på mor och far. Allt för att tiden ska gå fort!
Imorgon är det ju Fredag som ni vet men jag längtar mest till på Lördag när jag och mina tjejer ska ha poolparty hos Bella!♥ Åh! Det kommer bli så otroligt roligt!!:]
Nu sitter jag här med ansiktsmask och snokar runt på facebook om någon gör något roligt en dag som denna och i övrigt inte mycket mer. Jag har ansiktsmask däremot och det känns härligt! Alltid uppfriskande att ha det lite då och då men nu ska den ju faktiskt tvättas ur och jag ska börja göra mig iordning.




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0