Bullshit!

Jag måste bara säga en sak!
Jag känner mig så otroligt ledsen och besviken just nu.. Anledningen till de är att jag för andra gången sedan jag var riktigt liten litat på någon människa gällande mitt hår som jag i vanliga fall knappt låter någon annan människa än mig själv ens röra i. ANDRA GÅNGEN och båda gångerna har gått käpprätt åt H-vete!
Första gången så var jag 18 år, jag brukade som vanligt klippa mig själv och färga mitt eget hår och klarade det galant men tänkte att jag skulle sluta upp och vara så tråkig och gå till en frisörsalong och klippa mig plus färga mitt hår i en mörkbrun, slingig och snygg färg. Hade bara tänkt låta dom klippa mina toppar eftersom att mitt hår var så långt och fint då och ville ha kvar längden egentligen men kunde väl ge med mig på 2 cm ungefär så att topparna blev raka och fina.
Jag hade då även blondt hår och jag försökte förklara för henne hur hon skulle fixa mitt hår, ja jag visade till och med en bild på hur jag ville ha det men hon gjorde det HELT FEL och det gick inte att rädda. Hon klippte av hela 10-12 cm av mitt hår och färgade det mycket ljusare än vad jag ville ha det. Efter det tog det flera år innan jag vågade på något liknande igen.. fram till nu!
Nu har en person, som till och med många varnade mig för fått förlänga mitt hår. Jag tog bort det från mitt hår för nån dag sedan och har sedan dess tappaat hur mycket hår som helst, jag tappar hår direkt jag kammar igenom det och har dessutom stora feta tovor på bakre delen av håret, bakom skallen. Jag har blivit otroligt öm i hårbotten och tovorna går verkligen inte att kamma ut så jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Känns så otroligt tråkigt när man litar på en människa också går allting bara fel.. Hon vet uppenbarligen inte vad hon håller på med överhuvudtaget eftersom att det fortfarande sitter kvar limm i mitt hår och det är därför jag har fått tovor. Längtar tills jag fått ut alla tovor så jag får se hur mycket hår jag har kvar på huvudet efter det. Förmodligen typ HÄLFTEN av de hår jag hade innan jag satte hårförlängningen och det roliga var ju att hon sa till mig att ens eget hår skulle se helt orört ut när man tar ut hårförlängningen. Rent jävla Bullshit!
Jag kan nu efter detta, precis som MÅNGA andra verkligen rekomendera er att inte låta samma kvinna sätta hårförlängning i erat hår. Verkligen en besvikelse när man tar ut det igen och verkligen INTE värt de!




Kommentarer
Erika

Uschdå! Du är ju jätte bra på att fixa/klippa och färga ditt hår!

2012-01-31 @ 09:42:56
URL: http://nattstad.se/erikavi
matilda

jaa jag tappade ju jätte mkt hår sist jag hade hårförlängningen och sen dess har jag inte vågat ha det igen, är fortfarande jätte tunt på sidorna. det behöver inte bara bero på henne utan för att hårförlänging sliter otroligt mkt på ditt eget hår!!

2012-01-31 @ 11:39:30
URL: http://jmba.blogg.se/
matilda

jaaa jag hade ju kala ställen på huvudet som var stora som femmor! men har du tagit bort det med medlet man ska använda? finns ju nått speciellt medel. kolla hos frissan! Hörru vad gör du imorrn kväll? kanske vi kan göra fläskpannkaka tillsammmans? jag har allt utom fläsk och sylt så det kan ju du köpa?

2012-01-31 @ 16:43:06
URL: http://jmba.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0