duktiga jag!

Hej allihopa!
Tror bestämt att jag har blivit ewn duktig tjej de senaste dagarna.. Typ som för någon dag sedan så storhandlade jag för över 1000 spänn och har efter de lagat olika maträtter och luncher.
Igår gjorde jag en skagen toast, tyckte att det var dax nu, verkligen och den blev hur god som helst.
innan de så lagade jag bara vanliga maträtter och de kändes faktiskt inte så jobbigt och tråkigt längre, snarare tvärt om för resultatet blev ju bra.
Nej nog är jag lite duktig ändå som fortfarande hoppar runt på ett ben och allt för städat lägenheten har jag ju också klarat av och gjort, flera gånger dessutom. Jobbigt men sant!

Nu har min trasiga sambo gått sönder igen, han har fått nackspärr den här gången, inte alls förvånad och det kan jag lova - med tanke på att han fått ryggskott två gånger om under inte alls särskilt lång tid eller mellanrum från varandra. Det kommer alltid olämpligt också såklart!
Inatt ska han iallafall jobba och jag funderar starkt på att baka en Amerikansk cheesecake och kanske jag provar min muffinsmaskin också, vem vet!
Iallafall så är det matdax snart och de som ska ätas idag är inget mindre än lax och potatis, till de någon smarrig passande sås! Mumma!
Ha det gött mina vänner.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0