En tidig uppdatering såhär på morgonkvisten!

Hej hej!
Detta blir ett mycket tidigt inlägg känner jag men eftersom att jag var så otroligt trött igår och somnade tidigt så vaknade jag före 5 imorse och har inte mycket bättre för mig.
Jag kan verkligen säga att jag hatar mest av allt att bara för att jag går och lägger mig i en vettig tid på kvällen istället för att vara vaken på natten och sova på dagen så vaknar jag typ efter 4 timmars sömn, 5 max. Känns inte sådär jätte roligt för då blir jag ju trött igen där mitt på dagen någon gång.
Alltid när jag vaknar denna tid på morgonen så börjar tankarna och snurra i huvudet och oftast så handlar det om saker som vad jag vill göra av mitt liv, vad vill jag jobba med? Vill jag bo kvar i Piteå eller flytta vidare Söderut? Mycket sånt och det får mig stressad och jag får ångest sen kan jag inte somna om. Jobbigt men det är oftast så mina tankebanor ser ut när jag ligger och ska försöka sova. Inte sådär jätte roligt för jag har ju faktiskt ett tag till på mig att fundera över det!
Är ju för det första fortfarande sjukskriven och ska tillbaka och söka jobb efter att min fot har läkt bättre ( vilket är snart..) Men jag är på ett sätt väldigt sugen på att pröva på något helt annat nu. Har funderat mycket kring att gå en personlig assistent utbildning och sedan börja jobba inom det. Tror att det skulle passa mig och kan tänka mig att det både är ett roligt och varierande jobb.
Jag hade väl egentligen inte tänkt luska så mycket kring det nu halv 7 på morgonen när det dessutom är Lördag också så jag tror att jag lämnar det och fortsätter kolla film istället.
Planerna inför ikväll är redan lagda iallafall- det blir att fara och äta middag hos mamma och pappa. Johannes ska dricka nån öl där också och jag har tänkt vara chafför. Kan ju vara skönt att vara det också någon gång och nån nykter helg hit och dit mår vi alla bra av.
Ha det fint så hörs vi sen!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0