Hemska kyla!

Hej allihopa!
Kan ju säga att min handlingslista igår blev mil-lång och den tog därmed ett tag att skriva också men nu behöver man inte tänka så mycket på vad vi har och inte har hemma för nu är ju allting på papper och det känns typ sådär jätte skönt!
Jag ställde mig även, efter att jag skrivit inhandlingslistan och lagade lite mat till både mig själv och Johannes. Det blev helt enkelt en makaronilåda och god blev den! Dessvärre så blev de inga matlådor över eftersom att jag och Johannes åt upp precis allt i formen. Nomnom!
Idag däremot, Idag är det en hemsk dag rent ut sagt! Hela 15 grader minus, tydligen 19 i Svensbyn? Och fullständigt iskallt!
Min första tanke när jag ens fick nys om riktigt hur kallt det är var ute var exakt denna: "Hah, ni kan ju PROVA få ut mig i den kylan.." Men sen kom jag ju på att vi ska handla och då kände jag mig inte riktigt lika tuff längre. Det blir då helt klart att ta bilen till coop idag för INTE att jag tänker gå dit, även om de bara ligger bakom huset... Men ändå, det är ju plågsamt!
Sen så blir de nog att skjuta upp stadsrundan och lunchen till någon annan dag för der enda jag har hunnit idag är att ta men en varm dusch och suttit framför datorn. Inte många knop med andra ord och klockan är redan kvar över 1!
Nu hade jag iallafall tänkt dricka upp min coca-cola (om den fortfarande är kvar i kylen vill säga) och sen börja leta upp ett par varma kläder som jag kan bära idag. Inte mycket mer än de egentligen, fram till att Johannes vaknar!
Ha det gött.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0