Jag missade wipeout!!

Hej allihopa!
Lyckades somna framför en film i sängen idag så jag fick mig 1.5 timmars powernap ungefär men det behövdes kan jag lova och jag är fortfarande hur trött som helst.
Jag vaknade vid 20-tiden, pratade med Matilda i telefon därefter och vi bestämde oss för att det blir middag imorgon tillsammans igen och denna gång så blir det- fläskpannkaka! Mumms. Jag sprang därför ner på coop efter vårat samtal och köpte hem sylt och fläsk till pannkakan och då även lite mer som behövde handlas hem.
Nu är jag hemma igen och har absolut ingenting för mig förutom att jag sitter här vid datorn. Med tanke på att jag somnade framför filmen och det sedan blev aningen stressigt med coop och grejer så missade jag wipeout som jag har väntat på i flera dagar.. Inte okej! Jag ska därför kolla om dom har lagt ut någonting på internet så man kan kolla på de där. Hade varit perfa för då kan jag kolla i sovrummet och sen så har jag några filmer som jag har osett också så det blir ju kanon!
I övrigt så kan jag säga att det var isande kallt ute idag och jag frös när jag gick den korta vägen till coop. Huvva att vintern ska måsta vara så kall. Det ogillas starkt!
Nu ska jag allt ta mig ett glas cola och gå in i sovrummet för att leta reda på wipeout!:)
Ha det gött.






Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0