Lördagskväll!

Hej hej!
Denna dag har varit rätt så lång kan jag säga.. Jag vaknade ju som sagt just efter 4 imorse och var sedan uppe till klockan 12 ungefär. Efter 12 så började jag bli trött igen och visste att jag inte skulle orka vara vaken ändå fram till kvällen efter att bara ha sovit ynka 3 timmar under natten till idag .
Vaknade sedan upp 16.30 och började att göra mig iordning litegrann och sen for jag iväg till mormor och lämnade en säck med kläder som min kusin ska få ärva från mig. Ja, vissa kläder i den där säcken är ju knappt använda så det kändes onödigt att slänga bort dom!
Hon verkade bli glad för kläderna iallafall så det är ju bra det, så dom kommer till användning endel utav dem iallafall.
Nu sitter jag hos mina föräldrar och väntar på maten, det ska bli gott med lite mat i magen eftersom att jag inet har ätit någonting sedan imorse.
I övrigt så händer det väl inte så mycket ikväll.. Vi ska väl stanna här största delen av kvällen och sen bara fara hem, kolla nån film och sen blir det sängdags!
Johannes ska upp tidigt imorgon och fara iväg och köra skoter med sina vänner och jag vet verkligen inte vad jag ska göra men jag får väl styra upp något roligt med mina kanske.
Nu blir det tydligen mat, mumma!
Ha en bra Lördagskväll.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0