Mycket nu!

Hej allihopa!
Nu ÄNTLIGEN börjar min magont att gå över och jag hoppas verkligen inte att den kommer tillbaka.
Har väl haft ont i magen i omkring 2 veckor nu men inte såhär ont som jag hade idag så jag funderar starkt på att det kan vara magkatarr igen..
inte sådär jätte roligt isåfall.
Känns iallafall som att jag har fått bollen i rullning iallafall kring försäkringskassan åde. Känns jätte bra att ha fixat den sista lilla detaljen idag som dom måste ha för att jag ska få min sjukpenning någon gång, brjar ju minst sagt känna mig smått desperat nu eftersom att jag inte fått några pengar sedan i December.
Snart är det ju Februari också så då kan jag börja kolla om utbildning och jobb å sådär igen, känns bra. Vill ju åka utomlands också och det vill ju Johannes också göra ínom en snar framtid, helst.
Blir så otroligt avundsjuk när jag ser alla som är, ska och har varit utomlands nu, jag vill ju också sola, bada och framförallt blir BRUUUN!♥
Vill även fara och hälsa på Anna i Skellefteå, Jessica i Umeå, Jennie i Göteborg också vidare.. Det finns mycket som jag vill göra just nu och inte kan men det kommer. Känns så ovanligt att gå från att ha kunnat göra iprencip allt man velat till att bara vara allmänt sjukskriven och leva ett tråkigt, aningen fattigt och tråkigt liv i kalla Piteå.
Det ska de minsann bli ändring på, det måste de bli! för sen att bara gå hemma är ju heller inge roligt, nej att jobba är roligt och dessutom så är man alltid i behov av pengar också.

Just nu så sitter jag förövrigt i sängen och äter en gul klubba som smakar citron. Jag väntar på att två filmer ska laddas klart så att jag kan kolla på dom någongång. men mitt internet verkar ha lite problem idag för det har redan tagít flera timmar.. Segt!
Förutom det så saknar jag mina katter i Svensbyn så funderar jag över lägenheten som just nu är aningen stökig. Den behöver städas och tvätten behöver tvättas.
Johannes jobbar tre dagar denna vecka och jag vill helst inte städa och tvätta själv så det gäller att ta allt detta när han också är hemma.


Kommentarer
Joanna

Hoppas du får pengar fortare än jag fick, Jag hade inga problem med papper osv men det tog ändå 3 månader : /

2012-01-30 @ 21:48:54
URL: http://joannagabrielsson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0