Tvättid!

Hejhej!
Igår klockan 17 ungefär så åkte jag vidare till Bella tillsammans med Henne och Matilda för att baka pizza till middag. Vi lyckades himla bra måste jag säga för vi alla åt upp allt ihop som fanns på plåten! Kan minst sagt säga att det var otroligt gott. Synd bara att man typ höll på att sprängas när man ätit upp allting.
Samtidigt som vi åt våra pizzor så kollade vi film, The help. Den filmen var så otroligt bra och det föll en och annan tår kan jag tala om så den kan jag verkligen rekomendera!
Somnade sedan sent igår, kunde verkligen inte somna och varför vet jag inte men en sak vet jag iallafall och det är att jag lyckas vända tillbaka dygnet till nattuggla igen. ÅH! Även om jag bara sovit 6 timmar inatt så känns det rent ut sagt omöjligt för mig att vända tillbaka dygnet rätt redan ikväll och Johannes som ska jobba natt och allting.. Då blir jag ensam nattuggla dessutom! Inte alls kul.
Just nu för tillfället så sitter jag iallafall framför datorn, finns inte så mycket annat att göra men jag har både ont i huvudet och i ryggen så då är det bara skönt att inte göra någonting och dessutom få ligga i sängen. Misstänker starkt att jag har legat konstigt inatt för ont i ryggen hade jag då inte igår! Surt, men det går över.
Tvättid har vi också men Johannes skötte de två första tvättmaskinerna och jag sköter de sista. Jag kommer dessutom att måsta ta upp all tvätt helt själv och det är en ren mardröm när man hoppar på ett ben kan jag berätta!
Dessutom så väntar vi typ alltid tre veckor mellan varje tvättid och då blir det ju sådär 4-6 maskiner och det är inte roliogt kan jag berätta. Men man verkar ju aldrig lära sig heller så man får väl skylla sig själv. Haha!
Nu har jag tänkt kolla på ett avsnitt gossip girl som faktiskt kommit ut idag. Fiint!


Lånade några fin-fina bilder av Bella från när vi kollade hockey tillsammans samt från igår nrä vi bakade pizza!


Kommentarer
assignment help

This pizza looks very strange with raw meat. But it must be delicious.

2012-01-25 @ 11:35:44
URL: http://essay-writer.org/assignment.php


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0