Mitt nyår 2011-12.

Första dagen på de nya året så har jag sovit läääänge och egentligen efter det inte gjort annat än att kolla på tv och suttit framför datorn.
Antar att många är slitna idag? För mig känns de egentligen inte sådär jätte farligt för jag drack verkligen med måtta igår och det blev i helhet en väldigt lugn kväll för oss alla som var hos Micke och Sara för att fira in de nya året.
Nu har jag för andra gången pussat mig igenom ett år till ett annat med Johannes och druckit färdigt för ett bra tag framöver känns de som för de har verkligen blivit mycket de två senasete veckorna men innan de så var jag nykter i 3 och det var skönt.
Hemma hos Sara och Micke iallafall så spelade vi några spel, åt förrätt, varmrätt och efterrätt. Lyssnade på bra musik och bara mös på! Jag känner mig riktigt nöjd över mitt nyår för det var verkligen hur trevligt och mysigt som helst. Sen så fick jag ju fira in de med så fina och snälla människor också så det är ju alltid ett plus.

I veckan så jobbar Johannes rätt så mycket och jag vill inte börja den första veckan av året ensam så jag drar mig helt enkelt mot Luleå någon av dagarna och spenderar lite tid där. Hur trevligt som helst.
Just i detta nuet så sitter jag här framför datorn och kollar på tv ungefär samtidigt som i en härlig kombination . Johannes har gått iväg för att hämta bilen och sen blir det middag från Sunes eller Max. Helt ok!

Jag slänger väl in några bilder från igår!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0