Gipset är borta!

Hej allihopa!
Jag har varit duktig och klarat av att vända på dygnet så när jag somnade halv 12 igårkväll så vaknade jag klockan 8 imorse. Det kändes skönt! Nu får man bara hoppas på att man kan lägga sig någolunda i tid ikväll då också.
Ringde till vårdcentralen imorse och kollade så att det var ok för dom att jag plockade bort gipset idag själv utan att dom behövde kolla på foten- det var de. Så nu är jag utan gips och utan bandage! Känns så oerhört skönt!
Jag kan ta nått steg med foten, men det med hjälp av kryckor för jag är verkligen jätte svag också gör det även lite ont i den fortfarande men det går ju framåt iallafall så om ett tag kommer jag med kunna gå som vanligt!
Har inte gjort någon som helst nytta idag förutom att jag har ringt vårdcentralem då, men vad gör väl de om hundra år? Man måste ju få ha dagar där man inte gör nånting alls också.
Däremot ikväll så ska jag umgås med Matilda och Bella. Vi ska kolla film och bara ta det lugnt och mysa! Hade tänkt ta på mig Jeans idag faktiskt, något som jag inte kunnat ha på 6 veckor pågrund av att gipset har varit för stort för att komma in i ett par.
Jag har saknat det!
Nu blir det att äta kycklingpasta, rester från igår och sen börja göra mig iordning för mys.
Ha det gött!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0