Glömd uppdatering från igår.

Kan ju säga att denna dag inte alls blev bra som jag trodde att den skulle bli...
Hoppade över tvättiden idag, vi ska boka om den till någon annan dag med anledning till att jag haft så OTROLIGT ont i magen.
Har blivit lite bättre nu men så fort jag ätit så har jag blivit illamående och det känns ju inte alls sådär jätte roligt eftersom att jag trots det varit så otroligt hungrig hela dagen! Men en måltid har jag iallafall fått i mig så det är jag glad för.
Johannes föräldrar har varit och hälsat på här en sväng, det var trevligt och vi satt mest uti matbordet och pratade och sen gick dom hem efter ett tag.
Kvällen har spenderats framför tvn och jag har sett några Wallanderfilmer- dom är bra tycker jag. Men kan säga att jag kommer ha svårt att sova för i vissa stunder så kan dom vara oerhört läskiga och obehagliga!
Dom har även visat det okända på tv idag klockan 21.. Enda anledningen till att jag kom ihåg att kolla på de (brukar aldrig göra det annars) var för att dom visade från furunäset som ligger här i Piteå där jag bor.
Det är inte alls så långt ifrån där jag bor egentligen utan jag brukar åka och träna på step in som ligger precis bredvid det hotellet där det okända spelades in.
Man har väl hört talas om att det ska spöka där inne eftersom att det förut har varit ett mentalsjukhus och många har dött där men lite överdrivet kan jag ju ändå känna att det var igår, tyvärr!
Kändes oerhört tillgjort och sådär.
Nu hade jag faktiskt tänkt byta plats från sängen och lägga mig i soffan. Johannes vaknade väldigt tidigt imorse och känner därför för att gå och lägga sig nu . Känner mig inte alls särskilt trött ännu så att nån film hade suttit fint iallafall!
Imorgon blir det stan med Matilda, vi ska luncha och sen hade jag tänkt ta en runda tillsammans med henne och kolla om jag fyndar någor, vilket jag borde göra eftersom att jag inte har hunnit handla något på mellandagsrean ännu!
Nattinatti, ha det gött.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0