2/7

Hejhej!
Nu har jag kommit hem igen efter att ha varit borta sedan 11 imorse.
Som sagt så har jag ju umgåtts med Melanie ett tag idag, närmare exakt fram till 15.00 och vi han då vara förbi havsbadets uteservering en sväng. Mycket mysigt men synd med det blåsiga vädret!
Efter de så åkte jag tillbaka till Svensbyn igen, hade tänkt hälsa på farfar som inte var hemma så då var det närmare att åka direkt till Svensbyn och vara där. Johannes var ändå inte hemma så ingen större idé att åka hem då bara för att vara själv.
Där tog jag mig en timmes powernap tillsammans med Molle och åkte sen iväg till stan och hämtade upp Johannes som jag åkte med till elgiganten och när vi kom ut därifrån så fick vi med oss en ny kyl och frys men även en ny bärbar dator eftersom att våran gick sönder i helgen. Ja, dom har en tendens att typ tvärdö alla datorer som bor med oss. Ingen aning om varför? Skitsamma. Nu har vi en ny iallafall och den sitter jag och skriver på nu.
Vi har däremot fortfarande inte något internet- vi får bredband imorgon så jag delar internet genom telefonen nu igen men det funkar ju de med som ni ser.
Några kompisar till Johannes ska komma förbi nu och jag är trött som bara den så tänkte hoppa i duschen innan dom dyker upp.
Förutom att dom ska komma hit så ska vi inte göra särskilt mycket egentligen. Dte blir att fortsätta hålla på i sovrummet skulle jag tro men de är väl mest Johannes eftersom att jag inte är särskilt kunnig!
imorgon åker jag till Lule som sagt så de blir skojj!
Ha det fint!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0