Längesen sist? Javisst!

Hejhej!
Några dagar sedan jag skrev nu igen men vi har fortfarande inte fått något internet i huset ännu så jag har kopplat in min telefon i datorn och delar internet genom den helt enkelt.
De senaste dagarna då?
Jo, vi har packat upp allt i stort sett och hunnit ha en massa främmande som varit på besök. Det är verkligen skit roligt och det känns bara så himla eget på något sätt.
De första nätterna här i huset så kunde jag inte riktigt inse att jag ju faktiskt bor här och att de är mitt och Johannes men de är de ju. Det har slagit mig nu och det känns bara så otroligt roliggt och bra. Nu kan allt bara bli bättre helt enkelt!
Under dagarma som har gått så har vi hunnit umgås en massa med våra vänner som sagt och vi har även hunnit gå på kyrkmarknaden som vi gjorde idag och kom hem med sura remmar och munkar. Standard!
Ja, fina dagar har det varit , helt klart men något speciellt har ju faktiskt inte hänt, EGENTLIGEN. Inte sedan sist jag skrev.
Eller jo, mamma och pappa har åkt iväg till Italien dom lyckostarna och vi får ta hand om Molle i Svensbyn eftersom att Linda har åkt iväg till Stokholm.
Vi har ju inte direkt haft någon sommar ännu eller vad säger ni? Hade ju verkligen inte suttit fel att precis som mamma och pappa gjorde när jag pratade med dom igår- sitta ute i solen i 45 graders värme och bara njuta.
I vinter blir det nog en utlandsresa för mig och Johannes skulle jag tro för jag suktar verkligen efter värme nu.
Kommer att jobba massor i Sommar så den lilla sommaren som vi kommer att ha kommer jag nog inte kunna ta så himla stor del av, precis som förra sommaren då det verkligen var sommar PÅ RIKTIGT och solen sken och vi hade varmt nästan precis VARENDA dag.
Nej, en utlandsresa blir det minsann men frågan är vart man ska åka? Någon som har några förslag kanske?
Kom gärna med dom isåfall.
Imorgon är det Måndag igen och vi ska adressändra och jag ska umgås med Melanie.
Är ledig hela veckan fram till Fredag så jag HOPPAS innerligt på fint väder men våra vädergudar verkar verkligen inte med oss i år så det återstår ju att se. OM de blir fint väder blir det iallafall långa promenader, båtturer och jag ska ta mig tusan bada!
Det var allt för denna gång.
Ha det fint tills vi hörs igen!♥


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0