Midsommardagen

Hejhej!
Någon dag sedan jag bloggade nu känner jag men det är ju helt enkelt för att jag och Johannes har haft så otroligt fullt upp denna vecka.
För under denna vecka så har vi nämligen hunnit tömma en hel lägenhet på grejer och flyttat över allt i huset där vi numera bor.
Här har vi hunnit packa upp sammanlagt 13 flyttlådor och inrett sammanlagt kök, vardagsrum, altan och toalett.
Vi har även hunnit ha vårat första främmande här som vi firade midsommar med igår och idag så har vi endast legat på latsidan och städat i lägenheten.
Nu står Johannes ute och grilla hallomiost, (stavning?) och vi har haft två dagar med strålande sol och klarblå himmel. Himla nöjd!
Idag vaknade jag ju upp som pricken över iet och mådde fin fint med tanken att det ju faktiskt är Lördag idag och INTE Söndag som det ju faktiskt känns som och inte en gnutta bakfull.
Imorgon ska vi nog inte alls göra särskilt mycket skulle jag tro, ingenting planeratän så länge.
På Måndag däremot så ska vi flyttstäda lägenheten, bläää och jag ska även tillbaka till tandläkaren som jag var på besök hos i Torsdags för att fota mina tänder och jag är även intresserad av en eventuell tandblekning som jag ska höra om lite smått.
Förutom det så ska jag jobba på Torsdag och Fredag, egentligen lördag också men då ska jag ju iväg till Skellefte med syskonen och kolla bästa Lars Winnerbäck och bo i stuga över natten.
Vi ska även börja tapetsera, byta golv och garderober i sovrummet och datarummet så det blir otroligt spännande.
En helt okej vecka med andra ord.¨

En liten fotosession med Bella igår.
Fler bilder kommer senare!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0