25/3

Jag och Bella tog oss en impulsresa till Lule för shopping och mat tidigare idag. Det var väldigt trevligt måste jag säga och hon är verkligen världens finaste som bjöd på mat och allting!♥
Hon shoppade rätt så mycket kläder där borta medans jag endast kom hem med två olika hårfärger så snart blir det till att färga hår här. Kan nog bli fint tror jag!
Älskar att hitta på impulsgrejer lite då och då, då blir allting så otroligt mycket roligare än om de hade varit planerat sedan typ dagen innan.
Imorgon är det däremot bestämt att jag ska gå på stan med Matilda och Isabell så då hoppas vi på att mina pengar kommer in på kontot då bara för då tror jag bestämt att jag ska handla in några sommarfräscha linnen och dylikt!
Hade inte suttit fel, men vi ser ju.
Förutom att jag ska på stan med tjejerna imorgon så har jag nästan inga som helst planer på hela veckan. Jag ska på arbetsintervju på Tisdag halv 5, det vet jag iallafall. Sen så ska jag jobba nån dag på Järnspisen också men jag vet inte vilken dag det blir ännu så dom skulle höra av sig om de.
Nu ikväll så blir det bara att ta det lilla lugna här hemma, kolla big brother och även nån bra film hade jag tänkt. :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0