Händelserik Fredag, oh yes!

Hej allihopa!
Idag så har jag varit igång sedan klockan 10 imorse och började då dagen med ett möte på arbetsförmedlingen som varade i lite över en timme. Där fick jag lite information om olika jobb och utbildningar och även en adress till en sida på internet där man kunde kolla upp olika utbildningar samt lediga jobb.
Efter att jag varit där så åkte jag vidare hem och ringde direkt till Handelsförbundet och pratade med en massa olika personer ett tag innan dom tillsist kom fram till något. Lite segtänkta  och tröga är dom allt!
När jag ringt till handels så började jag att skiva och skriva om lite CVN så att jag sammanlagt kunde söka hela 12 arbeten lite överallt här i Pite där jag kan tänka mig att arbeta.
Jag åkte sedan runt till alla dessa ställen och lämnade dom vidare och när jag var klar med det så åkte jag och hälsade på mormor som förövrigt inte var hemma när jag kom dit men jag gick in och väntade på henne tills hon kom hem eftersom att hon inte var långt bort. Där stannade jag ett tag, drack smoothie, åt frukt och pratade.
Jag kände inte för att fara hem därefter heller utan åkte vidare till Svensbyn och hälsade på mamma och pappa, men den enda som var hemma var mamma, Molle och Lea.
Snart blir det att återvända hem igen innan systemet stänger. Jag måste ju inhandla lite dricka till imorgon när jag ska till Ume på inflyttningsfest hos Jessica och Markus. Så himla roligt! Jag är taggad till tusen.
Ikväll blir det att ta en tidig kväll och bara ha soffmys med hjärtat men innan det så ska vi faktiskt gå på bio och se Journey To The Mysterious Island . Kan minsann vara bra tror jag!
Denna Fredag har och kommer att fortsätta vara kanon.
Ha en trevlig kväll! Jag återkommer om betyg till filmen senare.

Dessa två fina bilder har Angelica tagit på mig när hon fotade mig ute. :)


Kommentarer
Jenny Lindmark

Åh fy SATAN vad jag älskar den första bilden!!!! Ja, den andra är förstås fin den med. :-)

2012-03-15 @ 15:59:24
Sandra

Tack Jenny!!:)

2012-03-15 @ 16:24:04
URL: http://sandrahurtig.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0