Här har det serverats taco till middag!

Då har vi varit och handlat hem en massa nya goda ingredienser till flera olika måltider så nu gäller det bara att laga så mycket mat som möjligt fr utemat är jag tusan less på!
Idag så gjorde vi något så lätt men ändå så otroligt gott som tacko. Det funkar ju alltid, vilken dag som helst och när som helst egentligen och snabbt går det att laga och fixa till med tanke på att det mesta är kylvaror och som man bara kan ställa fram och servera som det är, sen så har vi ju sallad och sådant som ska hackas men det går ju snabbt ju.- Så det enda som egentligen tar tid med denna måltid är köttfärsen som i detta läge behövdes tinas upp, stekas, kryddas och sen serveras.
Jag åt iallafall världens största portion idag så det känns bokstavligen som att jag ska sprängas och då skojjar jag inte. Johannes tvivlade rätt så enormt mycket på mig när jag lastade upp allting på min tallrik utan att se hur mycket det egentligen blev. Men jag, till våran förvåning åt nästan upp precis allting förutom kanske 4 tuggor som mest var tackochips och köttfärs. Hade jag ätit upp dom tuggorna också hade jag nog sprängts tror jag för det var då inte långt ifrån kändes det som!
Nåååja, jag som alltid äter så lite i vanliga fall behöver mig ju en riktig måltid mat jag också någon gång så vad förlorar man på det liksom.
Nu sitter jag i sängen och hade tänkt kolla lite big brother live och i övrigt kolla igenom facebook lite. Ikväll blir det då en tidig kväll också känner jag. Det är så otroligt skönt att jag faktiskt har lyckats vända tillbaka dygnet någolunda bra!
Har precis innan jag började skriva detta inlägg tagit mig en dusch så jag hade tänkt sätta i lite serum och andra medel som är bra för håret och sen kamma det och helt enkelt låta det självtorka.
Vi avlslutar sen denna kväll med film och mys i soffan!
Ha det fint mina vänner.♥

nomnom!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0