En hel dag ute med skotern!

Hej allihopa!
Idag har vi varit ute med skotern i stort sett hela dagen lång och det har varit så otroligt skönt!
Det har varit hela 6 plusgrader och jag behövde endast ha långkallingar under täckbyxorna trots att jag fryser så lätt som jag gör och höll men ändå varm under hela dagen.
Vi körde runt lite överallt och besökte olika berg och kollade läget och körde även igenom en massa skog och efter en massa olika leder och elljusspår men tillsist så stannade vi och grillade korv och åt mackor och drack blåbärssoppa på mjösjön i Svensbyn och sen for vi hem till mamma och pappa så att jag fick springa in på toa och dricka vatten innan vi började våran resa mot stan igen.
När vi kom fram till Johannes föräldrar så var klockan strax efter 18 så vi blev bjudna på mat och stannade där och tog det lugn därefter ett tag.
Nu har vi kommit hem igen för en timme sedan ungefär och sedan dess så har jag skrivit en lista på vad som ska handlas imorgon när jag ska iväg på Ikea tillsammans med mamma, pappa och Linda och sedan även tagit mig en dusch förstås eftersom att man inte luktar annat än avgaser och eldrök efter en sån här dag.
Nu sitter jag iallafall i sängen och väntar på att big brother ska börja, ikväll blir det att ta en tidig kväll för mor och far är här utanför vid halv 10 och då ska jag vara pigg, taggad och allmänt redo. Tur att jag är trött redan nu säger jag bara!
Här får ni se några bilder från idag:

Har mer bilder att visa er också från tidigare i veckan. Men dom får ni se imorgon eller någon annan dag!
På Söndag ska föresten jag fotas ute i naturen av Angelica!:)♥ Det ska bli kul!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0