Tisdag

Hej allihopa!
Idag är det Tisdag och endast 4 dagar var innan jag börjar jobba, knappt det ens och det är så spännande så jag håller på att avlida. Men kul ska det utan tvekan bli!
Somnade vid halv 3 igår och vaknade vid halv 12 idag? Snacka om att sova ut alltså. Shit! Nåja, det är ju så skönt så det finns inte att vara utvilad. Men man får ju heller inte sova för länge!
Jag och Angelica tänkte först fara ut och fota idag igen men så blev det inte eftersom att det blåser så hemskt mycket ute, som igår ungefär. Huvva, man blåser ju bort! Vi ska därför ta det någon annan dag istället och idag ska jag då umgås med Bea. 
Nu under dagen så ska vi hitta på något kul och ikväll ska vi ha filmkväll! Härligt, härligt. :)
Nu ska jag torka mitt hår och sminka mig lite hade jag tänkt, har duschat för ett tag sedan. I KALLT VATTEN förövrigt-.- Huvva! Jag hoppade därför över balsamet idag, jag pallade inte riktigt stå längre än 7-8 minuter i det där kalla vattnet. Jag brukar verkligen aldrig hoppa över balsamet annars så vi får se hur det går att kamma ut håret nu? jag färgar ju i och för sig inte håret så himla ofta längre så det är ju inte alls nött eller så, så att.. Det kanske ska gå bra iallafall!
Här kommer några bilder från i helgen. 



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0