14/3

Har precis kollat på big brother med Johannes och gu vad vi har skrattat. Endel där inne är så otroligt roliga ibland, men endel är bara så patetiska, falska och tröga personer.
Det är ju roligt iallafall men jag kan erkänna att både jag och Johannes har velat smälla till Sipan på käften x-antal gånger.. Han är ju sååå dryg och omogen och han hade då verkligen förtjänat det. Jag fattar bara inte varför någon inte har gjort det än?:o Mobbing är inte coolt någonstans.
Nu sitter jag iallafall i sängen och ritar på min telefon i draw something. Det är jätte roligt och snart ska jag kolla på 90210 innan jag ska sova och det ska bli sååå skönt!!
Jag är aningen trött i mina ben idag också efter att ha varit ut och gått en mil, förstår inte riktigt varför egentligen? Med tanke på att jag alltid går en mil när jag är på promenad. Varken mer eller mindre!
Imorgon är jag ju ledig men sen börjar jag ju jobba på Fredag och vem vet, kanske förra helgen kommer att vara den sista helgen på länge som jag är ledig hela av.. Jag hoppas på ett sätt det och att jag får chansen att jobba så mycket som möjligt för jag är ju faktiskt en sån person som inte gillar att gå hemma så mycket. Jag saknar att jobba och jag saknar att veta att man har en säker inkomst varje månad som jag alltid har haft fram till i December när allting sket sig med sjukpenningen som jag fortfarande inte fått ut och nu börjar jag att bli förbannad. Nåjaa, i slutet av denna månad ska då allting vara klart iallafall och sen kan jag äntligen lämna allt strul bakom mig och börja leva igen! wooho!!
Imorgon blir det att ta en till långpromenad om vädret tillåter men förutom det så vet jag då inte vad jag ska göra. Det hade dock varit trevligt att fara ut med skotern och grilla någonstans. Men det får vi ju se hur det blir med den saken!
Nu- 90210!♥

Saknar min kompis Erika som man verkligen inte fått se på ett bra tag. Kom hem till Pite till sommarn va?;)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0