14/5

Hejhej!
Nu har vi kommit hem från Luleå och jag har även hunnit ta ner tvätten till tvättstugan.
Jag ska ju egentligen inte tvätta riktigt än men det kan vara skönt att få ner det ett litet tag innan eftersom att jag ska dammsuga och skura här inne och då är tvättkorgen ivägen eftersom att den står på golvet på toan.
Johannes ligger och vilar och jag försöker hitta motivationen att börja med städningen men den finns verkligen inte där ännu kan jag säga!
Jag har även nunnit springa in på kicks efter att jag kommit hem till Piteå igen. Där har jag sökt efter nå goá parfymer som jag kan önska mig till när jag fyller år.
Jag har nu endast en parfym kvar nämligen, de andra har tagit slut och det kan ju vara kjul att variera mellan några olika dofter kan jag känna.
Jag fyller ju år nu på Torsdag så det kanske var på tiden att hitta något som jag önskar mig och sen så är det ju såklart saker till huset som jag önskar mig som inredning dit osv. Därmed ett presentkort på "village" och från "2 rum 1 kök" eller vad den heter. Där kan man hitta mycket användbart!
Nu ska jag ta mig ett glas coca-cola och försöka finna min motivation till städningen sen ska här städas och kläderna tvättas också såklart.
Ha det fint!

Bild lånad av Johanna från våran snabbvisit på mc donalds!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0