Måndag

Hejhej!
Mådde bokstavligen otroligt dåligt igår. Jag hade ont i magen, i lungorna, i bröstet och i halsen.
Hostade som mest hela tiden men bara "torrhosta".
Idag är det ännu värre för idag har jag ondare överallt och nu dessutom i ryggen också.. Känner att detta inte alls känns särskilt roligt. Skit jobbigt rent utav!
Nåja, detta ska inte bli något klagoinlägg sådär för jag har ju faktiskt haft en otroligt bra både Fredag och Lördag kan jag tala om.
I Fredags så gick jag ner på 1906 där mamma och pappa, Eva, Robban, Linda och Alexandra satt och sen efetr ett tag så följde jag med dom till Eva och Robban och senare så kom även Matilda dit och vi stannade där hela kvällen lång och fick sedan skjuts tillbaka till stan av Linda.
I Lördags så bjöd mamma och pappa på grillat så jag var där och åt och stannade där fram till 19.00 ungefär och åkte sen vidare till Luleå och umgicks och enbart tog de lugnt.
Som sagt två jätte bra dagar men konstigt nog så mår jag jätte dåligt nu och det har jag väl inge direkt svar på sådär men jag hoppas på att det går över snart.
Idag har jag inga som helst planer alls, blir vä bara att vara inne och kurera sig då det ändå inte är sådär speciellt jätte bra väder ute heller.
Har några bilder sen senast men dom är på telefonen och jag känner väl att jag inte riktigt ids.

Här har ni iallafall två bilder från 17 maj då jag fyllde år. Vet väl inte riktigt vad jag gör på någon av bilderna men äh. Dom funkar ändå! hehe..


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0