1/11

Då var man hemma från jobbet igen efter ett mycket kort arbetspass på ynka 6 timmar och 20 minuter.
Skönt som bara den att få komma hem till ett nystädat hus iallafall. Det uppskattas verkligen såhär dagen innan helg.
Jag har föresten haft första barnen för iår på besök som frågade efter "bus eller godis" i sina olika hemska maskar. Tack och lov så hade jag ju godis hemma så dom fick ta några stycken var och dom verkade glada å nöjda och gick vidare. 
Jag har ju glömt att handla hem till dom som jag hade tänkt göra men jag kom som tur var på att vi hade lite godis kvar i skafferiet. Man kommer ju ihåg besvikelsen själv när man frågade och verkligen hoppades och sen inte blev bjuden på något eller typ bara en frukt..Hemska tanke! Då råkar man väl ut för nå bus iallafall och de vill man ju bara inte.. hahaha!
Nu ska jag plocka ihop litegrann i datarummet, Ta bort lite och sådär för snart ska här läggas golv och sättas tapeter. Så otroligt kul att det verkligen går framåt, sakta men säkert.
Jag älskar att inreda men jag kan inte låta bli att längta fram till att precis ALLT är färdigt.
Några bilder på hur vårat sovrum, tvrum, köket och en del av hallen ser ut just nu!
På Lördag ska ytterligare en gardin hängas upp också ska jag köpa en massa glödlampor eftersom att alla envisades om att gå sönder samtidigt så nu har vi inge ljus i halva tv-rummet, därav den dåliga bilden.
Källaren har ni ju inte fått se ännu men de är då heller inge att se förutom en tvättstuga och två stora öppna rum som ser ut som två garage typ. Haha! Tur att övervåningen blir mer och mer mysig iallafall.. :) Ni får då inte se datarummet heller för där är de bara en massa bygg-grejer och en dator. Så datarummet får ni se sen när tapeterna och golvet är på sin plats!
Tack för idag.♥


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0